• Viewing
  • 2019
  • June
  • Durris Outstation secures Planning Permission

Durris Outstation secures Planning Permission

Durris Outstation secures Planning Permission

Planning Permission has been secured for the Forestry Commission Scotland’s new office accommodation. The new office complex will be located in Durris Forest at Kirkton of Durris.

jmarchitects were selected by Pick Everard to carry out the feasibility study, on behalf of the Forestry Commission Scotland, study for a new base for F.E.S, M.E.S and Grampian conservancy.

6-RevA.jpg

The design proposals place a strong emphasises on the internal/external relationship and the ease with which staff can access outside space immediately adjacent to their workspace: promoting mobility and enhancing well being in the workspace.


Return to news listing